Menu Close
CNT Porakaivot - Maalämpökaivo, Vesikaivo,  Poraukset

Maalämpökaivon poraus

Poraus jopa yhdessä päivässä!

Meiltä poraukset myös saarilla!

Nykyaikaiset maalämpöpumput ovat kompakteja, halpoja ja huolettomia. Maalämmityksellä voit säästää jopa 70-75 % lämmityskuluistasi!

Lämpöpumput ovat uusien pientalojen suosituin lämmitysmuoto ja ne korvaavat öljy-, sähkö- ja kaukolämpöä vanhoissa taloissa! Meidän ja kumppaneidemme kautta saat täydellisen maalämpökaivon ratkaisun.

Lämpökaivon toimintaperiaate

Lämpökaivossa maaperään sitoutuneet energiavarat saavutetaan poraamalla kallioon 100–400 metrin syvyyteen, jonka sisään on asennettu lämmönkeräysputki. Maalämpökaivon syvyys ja porausreikien määrä riippuvat lämmöntarpeesta.
Pystymme poraamaan vaativimmissakin paikoissa ympäri vuoden, myös talvella. Tarvittaessa järjestämme porausjätteen kuljetuksen sopivampaan paikkaan.

Mihin maalämpökaivo on hyväksi?

Maalämpö soveltuu uudisrakennuksiin, korjausrakennuksiin ja esimerkiksi rivi- ja kerrostaloihin, teollisuushalleihin jne. Maalämpöä voidaan asentaa myös kaupunkialueilla sijaitseviin kiinteistöihin. Annamme mielellämme lisätietoja!

Aikataulu ja hinta

Maalämpökaivon poraus ja laitteiden asentaminen on mahdollista yhdessä päivässä. Porauksen hinta vaihtelee sijainnin mukaan.