Menu Close
CNT Porakaivot - Maalämpökaivo, Vesikaivo, Poraukset

Lukemista

Porakaivot: Ympäristöystävällinen ja Helppo Ratkaisu Puhtaan Veden Saantiin

Jos et pysty liittymään kunnalliseen vesijohtoverkkoon, paras tapa varmistaa puhtaan veden saanti on hankkia oma porakaivo.

Ympäristöystävällinen Vaihtoehto

Porattu vesikaivo edustaa modernia ja ympäristöystävällistä tapaa turvata veden saanti. Suomen kallioperässä on runsaasti vettä, ja porakaivosta saatu vesi on vapaa pinta-vesikaivoissa mahdollisesti esiintyvistä bakteereista. Pohjaveden tasainen virtaus porakaivoon takaa luotettavan vesihuollon, sillä poraamalla saavutetaan laajemmat pohjavesivarannot, jotka ovat vähemmän alttiita ympäristömuutoksille.

Helppo Ratkaisu Veden Saantiin

Meidän ja yhteistyökumppaneidemme kautta voitte tilata porakaivon porauksen, laitteet ja asennuksen yhdeltä luotettavalta paikalta. Huolehdimme kaikista vaiheista, jotta voitte nauttia puhtaasta vedestä vaivattomasti. Olipa tarpeenne sitten pientalo, mökki tai maatila, varmistamme, että saatte juomavettä helposti ja ympäristöystävällisesti.

Ota yhteyttä meihin, ja anna meidän auttaa teitä vesihuollon ratkaisuissa. Porataan yhdessä puhtaampaa huomista – omasta kaivosta!

Porakaivot: Ympäristöystävällinen ja Helppo Ratkaisu Puhtaan Veden Saantiin

Poraus yhdessä päivässä!

Nykyaikaiset maalämpöpumput ovat kompakteja, halpoja ja huolettomia. Maalämmityksellä voit säästää jopa 70-75 % lämmityskuluistasi!

Lämpökaivon toimintaperiaate

Lämpökaivossa maaperään sitoutuneet energiavarat saavutetaan poraamalla kallioon 100–400 metrin syvyyteen, jonka sisään on asennettu lämmönkeräysputki. Maalämpökaivon syvyys ja porausreikien määrä riippuvat lämmöntarpeesta. Pystymme poraamaan vaativimmissakin paikoissa ympäri vuoden, myös talvella. Tarvittaessa järjestämme porausjätteen kuljetuksen sopivampaan paikkaan.

Mihin maalämpökaivo on hyväksi?

Maalämpö soveltuu uudisrakennuksiin, korjausrakennuksiin ja esimerkiksi rivi- ja kerrostaloihin, teollisuushalleihin jne. Maalämpöä voidaan asentaa myös kaupunkialueilla sijaitseviin kiinteistöihin. Annamme mielellämme lisätietoja!

Aikataulu ja hinta

Maalämpökaivon poraus ja laitteiden asentaminen on mahdollista yhdessä päivässä. Porauksen hinta vaihtelee sijainnin mukaan.